Këngë E Kënduar Nga Elvana Gjata (1)

Përgatiti:
tikaltrina 22-10-12
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


6 Me 1
Afër Dhe Larg
Babës
Dhe Zemra Ndal
Ku Ma Ke
Kudo Që Jam
Kush Jam Unë
La Vida Loca
Me Zemër
Ti Je