TEKSTESHQIP

Purgatory
Une Dhe Ti
Lyrics

Silleshim së bashku
Te dashuruar të dy
S'kaloi shumë më harrove
Me humbe ndër sy

Tradhếti, génjeshter
Shohne syteetu
Përqafime të rrejshme
Puthje poashtu

Durimi mě ka humbur
Shpresat më janë fikur
Ndjenja per ty
Eshtë berë lule e venitur

Mua më ledhaton
Atë e shikon
Mua më perqafon
Në atë mendon
I lodhur nga kujtimet
Ty të takova
Tani bredhi prap edhepse gabova

DËRGOI: