TEKSTESHQIP

Qelbanix
Une Jam Sol Fa Mi
Lyrics

Dua që t'ma shikosh
Atë që kam të veçantë,
Dhe mos t'më ngatërrosh
Me këdo që takon

Nuk jam do si so
Nuk jam re la re
Unë jam sol fa mi
Ashtu siç ti e di

Çdo gjë, çdo gjë më pret