TEKSTESHQIP

Rool
The Day Before Tomorrow (2024)

INFO
Grupi Rool: Jemi të entuziazmuar t'ju prezantojmë të gjithëve kapitullin tonë të ardhshëm të madh: performancën live të albumit tonë debutues! Ka qenë një rrugëtim i gjatë dinamik për të krijuar çdo pjesë të "The Day Before Tomorrow", por ne me të vërtetë besojmë dhe shpresojmë se do të shijohet nga të gjithë ju! Kjo është arsyeja pse mezi presim t'ju shohim në teatrin metropol 29 maj 2024, ora 19:30 dhe të performojmë një shfaqje fantastike për t'u mbajtur mend! Mbështetja dhe dashuria juaj do të thotë gjithçka për ne, dhe ne nuk mund ta bëjmë pa ju!
Image 119119
Image 119117
Image 119118
Image 119120
Image 119121
Përgatitën:
Këngët e albumit