TEKSTESHQIP

Rudolf Stambolla
Nje Nate Ne Det
Lyrics

Më e bukur se dita është nata në bregdet
Kur yjet dhe hëna mbi uj'ë pasqyrojn
Ja varka me vela si ngjalë po shkel
Në dallgët e vogla ngadalë shkumezojnë

Më e bukur se dita është nata në bregdet
Kur yjet dhe hëna mbi uj'ë pasqyrojn
Ja varka me vela si ngjalë po shkel
Në dallgët e vogla ngadalë shkumezojnë

Një nat' në det, mu në plazh të vendit tim
Jehon një kangë, plot me mall e dashuri
Nata n'bregdet, vesh natyrën me stoli
Zemrat përtrin, e i mbush me plot gezim

Në qiellin e ndritur, në detin e pafund
Në valët ritmike, në t'gjerin horizont
Në varkën e largët, në plazhin e tër'
Dëshirën për jetën me ty ndjej në çdo vënd

Në qiellin e ndritur, në detin e pafund
Në valët ritmike, në t'gjerin horizont
Në varkën e largët, në plazhin e tër'
Dëshirën për jetën me ty ndjej në çdo vënd

Një nat' në det, mu në plazh të vendit tim
Jehon një kangë, plot me mall e dashuri
Nata n'bregdet, vesh natyrën me stoli
Zemrat përtrin, e i mbush me plot gezim

Një nat' në det, mu në plazh të vendit tim
Jehon një kangë, plot me mall e dashuri
Nata n'bregdet, vesh natyrën me stoli
Zemrat përtrin, e i mbush me plot gezim

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar kompozitori Abdulla Grimci.