TEKSTESHQIP

Rudolf Stambolla
Nen Dritare
Lyrics

Mbreme nen dritare, ndegjova perseri
Te njejtin ze kitarre, te njejten melodi
Embel tingellonte kitarra ne qetesi
Nje djale po kendonte nje kange per dashuri

Hana lozonjare, ndriconte me shkelqim
Djaloshi nen dritare po e priste pa durim
Vasha si engjellushe, plot me gaz te djali shkon
Dhe nen rrezen e asaj hane nje te puthur i dhuron

Hana lozonjare, ndriconte me shkelqim
Djaloshi nen dritare po e priste pa durim
Vasha si engjellushe, plot me gaz te djali shkon
Dhe nen rrezen e asaj hane nje te puthur i dhuron

Hena deshmitare nga larg i pergjon
Pastaj nen at dritare nje rreze i leshon
Cifti i perqafuar lundronte ne mendim
Per t'ardhmen e gezuar, qe priste pa durim

Hana lozonjare, ndriconte me shkelqim
Djaloshi nen dritare po e priste pa durim
Vasha si engjellushe, plot me gaz te djali shkon
Dhe nen rrezen e asaj hane nje te puthur i dhuron

Hana lozonjare, ndriconte me shkelqim
Djaloshi nen dritare po e priste pa durim
Vasha si engjellushe, plot me gaz te djali shkon
Dhe nen rrezen e asaj hane nje te puthur i dhuron