TEKSTESHQIP

Sadik Uka
Shko Te Lutem
Lyrics

Kur te thash sa shum te dua
Mendova qe pom kupton
Kurr per jete skisha besuar
Se ti zemer me tradhton
Kurr per jete skisha besuar
Se ti zemer me tradhton

REf.
Shko te lutem dhe kurr mos u kthe
Perfundoj dashnia jone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone

Pse po qan tash edhe po loton
Shpirtin tem po ma lendon
Dhimbjen qe i duron kjo zemra ime e shkreta
Ti nuk mundesh kurr te mi shkakton

REf.
Shko te lutem dhe kurr mos u kthe
Perfundoj dashnia jone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone

Pse ma mire po vjen e fundit
Mendon se do ta kish ma let
Te gjitha qe jane dashuar ne mua
Skan mund mem harru perjete
Te gjitha qe jane dashuar ne mua
Skan mund mem harru perjete

REf.
Shko te lutem dhe kurr mos u kthe
Perfundoj dashnia jone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone
Ti nuk je e para qe qan per mua
Me u penduar tash e ki vone

DËRGOI: