Saint-John Perse

Thënie nga Saint-John Perse

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Saint-John Perse

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Pyetjes: "Përse shkruan?" poeti do të përgjigjet gjithëherë shkurt: "Për të jetuar më mirë".
     aforizma
    0
    860