TEKSTESHQIP

Sajmir Çili
Hipokrizi
Lyrics

(TEKSTI; S. KALAJA, Muz S.ÇILI)

SA E SHKURTER DUKET JETA
DHE SA GJERA FSHEH
SA TE HUMBUR DUKEN NJEREZIT
POR PRAP DIÇKA GJEJNE
SYTE E TU GJITHMONE PERLOTUR
THURIN NJE INTRIGE
HIPOKRIZI NE ÇDO MENDIM

E KERKOJ BOTEN E VJETER
DASHURINE KERKOJ
POR SE GJEJ
I SHOH NJEREZIT DHE PSE KANE PRAP SI MJAFTON
SYTE E TU GJITHMONE PERLOTUR
THURIN NJE INTRIGE
OH SA LAKMI NE ÇDO MENDIM
HIPOKRIZI TEK ÇDO NJERI

HIPOKRIZI
NE ÇDO FJALE QE THUA SKA ME DASHURI
PUTHJEN E THARE
SOT E NDJEJ AKOMA THELL NE K'TE VETMI
ME MIRE TE SHKOSH E TE MOS RRISH
UNE NUK JAM VETEM KAM VETMINE

NE KTE BOTE KU ENDRAT FALEN
VETEM JAM GJITHMONE
ATO ENDRA ZHDUKEN NDALEN
TI NUK DI KU SHKON
SYTE E TU GJITHMONE PERLOTUR
THURIN NJE INTRIGE
HIPOKRIZI NE ÇDO MENDIM

E KERKOJ BOTEN E VJETER
DASHURINE KERKOJ
POR SE GJEJ
I SHOH NJEREZIT DHE PSE KANE PRAP SI MJAFTON
SYTE E TU GJITHMONE PERLOTUR
THURIN NJE INTRIGE
OH SA LAKMI NE ÇDO MENDIM
HIPOKRIZI TEK ÇDO NJERI

HIPOKRIZI
NE ÇDO FJALE QE THUA SKA ME DASHURI
PUTHJEN E THARE
SOT E NDJEJ AKOMA THELL NE K'TE VETMI
HIPOKRIZI
TI NE LOT E MBYTUR JE POR SME MJAFTON
PAK DASHURI
ESHTE E VETMJA FJALE QE TI NUK E KUPTON
HIPOKRIZI TEK ÇDO NJERI.

DËRGOI: