TEKSTESHQIP

Sala Bekteshi
Një Kafe
Lyrics

Ni kafe,ni kafe
dal me ty me pi
me llafe,me llafe
nuk ka dashuri

I
spo te pyes dikur kush je kan
du me dite kush je tani
me ke dilsh dhe kur dole mbrame
nuk dua ta die

mos me thuaj se kush te ka dasht
cila te pelqej me shume
deri sa te jesh me mua o shpirt
du me te pas vec une

REF
Ni kafe,ni kafe
dal me ty me pi
me llafe,me llafe
nuk ka dashuri

Ni kafe,ni kafe
e pim si gjithmone¨
me llafe,me llafe
perpara nuk shkon

II
spo te pyes a ke pasuri
pasuria shkon e vjen
zemra jote a ka dashuri
per mu a ka vend

mos me thuaj se kush te ka dasht
cila te pelqej me shume
deri sa te jesh me mua o shpirt
du me te pas vec une

REF
Ni kafe,ni kafe
dal me ty me pi
me llafe,me llafe
nuk ka dashuri

Ni kafe,ni kafe
e pim si gjithmone¨
me llafe,me llafe
perpara nuk shkon

DËRGOI: