TEKSTESHQIP

Sami Sylejmani
Po Qan Per Ne Qyteti
Lyrics

Po qan per ne quteti
Edhe rruget po qajn
E mu asgje sme mbeti
E loti faqet mi lan

Ne sjemi ata qe ishim
Ne jemi ata qe sjan
Dy zemra lumturi kishin
E sot veq dhembjen e kan

Ref
Qytet I vdekur pa ty
Me shohin vetem pa ty
sme njohin kur jam pa ty
un jam I vdekur pa ty

Dhe ne adres te vjeter
Shkruan emer I ri
Esht emri dikujt tjeter
E aty nuk je ti

Ref
Qytet I vdekur pa ty
Me shohin vetem pa ty
Sme njohin kur jam pa ty
Un jam I humber pa ty

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të ishte ndryshe, ndaj ky materiali muzikor u bë i disponueshëm online i përpunuar nga sfera vizuale edhe me anë të një klipi muzikor, video produksioni i të cilit u përgatit nën drejtimin e Video Art. Videoklipi u publikua më 21 Tetor 2021.