TEKSTESHQIP

Samir Aliu
Pa Dashnoren Time
Lyrics

I pa gzueshëm jam o shokë
i plaguar në zemër
shetis n`vetmi tërë natën
nëpër rrugë të shkreta
i lodhur dhe i piklluar
kërkoj fatin tim
mërzitet pritja mërzitet fati
pa dashnorën time
i lodhur dhe i piklluar
kërkoj fatin tim
mërzitet pritja mërzitet fati
pa dashnorën time

Pa dashnorën time
smundem të jetoj
unë mundohem ju shikoni
a sësht marri
zgjoje prap zemrën time
të ngritet në këmbë
rri i shtritë n`duart e mija
kërkoj dashuri
zgjoje prap zemrën time
të ngritet në këmbë
rri i shtritë n`duart e mija
kërkoj dashuri
II
çfarë njerz jetojn
o shokë në këtë botë
secili ndalet më shikon
më pëlqen dhe shkon
gjrë kur kto mundime
në jet më përcjellin
ndihmomni shok i varfun jam
nëse Zotin e dini
gjrë kur kto mundime
në jet më përcjellin
ndihmomni shok i varfun jam
nëse Zotin e dini

Pa dashnorën time
smundem të jetoj
unë mundohem ju shikoni
a sësht marri
zgjoje prap zemrën time
të ngritet në këmbë
rri i shtritë n`duart e mija
kërkoj dashuri
zgjoje prap zemrën time
të ngritet në këmbë
rri i shtritë n`duart e mija
kërkoj dashuri.

DËRGOI: