TEKSTESHQIP

Samir Shehu
Maturanti
Lyrics

Maturanti te nesermen e trazon
Nuk din te urren veç dashuron

Vetem njehere njeriu lind
Vetem nje jete e jeton
Vetem njehere vertet dashuron
Dhe vetem vetem njehere maturon

Neser mund te behesh
Mjek apo avokat
Mund te behesh artist
Apo me zanat
Neser mund te behesh
Ti edhe president
Por maturant
Vetem njehere ne jete

Ref...
Maturanti ylli qe vetem shendrit
Maturanti dhe naten e ben dite
Maturanti te nesermen e trazon
Nuk din te urren veç dashuron

Vetem njehere njeriu lind
Vetem nje jete e jeton
Vetem njehere vertet dashuron
Dhe vetem vetem njehere maturon

Neser mund te behesh
Mjek apo avokat
Mund te behesh artist
Apo me zanat
Neser mund te behesh
Ti edhe president
Por maturant
Vetem njehere ne jete

Ref...x2
Maturanti ylli qe vetem shendrit
Maturanti dhe naten e ben dite
Maturanti te nesermen e trazon
Nuk din te urren veç dashuron

NUK DIN TE URREN VEC DASHURON...

DËRGOI: