TEKSTESHQIP

Saranda Krasniqi
Nusja Bukuroshe
Lyrics

1
SA SHYHRET SA SEVDA
NUSEN N'DER ME E PA
VJEHRA I'THOT MIRSEVJEN
DHE NJI GOT PO E THEN

refren:
NUSJA BUKUROSHE
O SI DRIT E HANËS
LULEN PREJ SAKSIE
NA JA KPUTËM NANËS

NUSJA BUKUROSHE
O SI DRIT E HANËS
ÇIKËN SUGARIC O
NA JA MURËM BABËS

2
ME KAM DJATHT HYN N'OBOR
DHANDRI E KAP PËR DOR
KËNGA VALLJA PASKA NIS
DRIDHET TEMELI SHPIS

DËRGOI:
INFO
Krijimi muzikor u paraqit në ekranet tona i plotësuar në spektrin vizual me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 8 Maj 2016. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Ejup Shabani.