TEKSTESHQIP

Saranda
Bote Portokalle
Lyrics

E Ç'paska Qe kjo bote moj
bote genjeshtare
E herte Erdhe Herte pres
bote portokalle 2×

Dhe Here Lajkatare moj
E gezimi gjare
E herte Erdhe Herte pres
bote portokalle 2×

E Ç'paska Qe kjo bote moj
mjerezia pare
E herte Erdhe Herte pres
bote portokalle 2×

E Ç'paska Qe kjo bote moj
nuk e njera fare
E herte Erdhe Herte pres
bote portokalle 2×

Ngryt se si së gjine
neser sdi e fare
E herte Erdhe Herte pres
bote portokalle 2×

DËRGOI: