TEKSTESHQIP

Saranda
Kenge Gurbeti
Lyrics

Kerkova
kerkova vargje per kenge
kerkova
Pyeta njerezin anembane
pyeta
Moter thane
ne gurbet iku jeta se kuptuam
Sa u humben
iken vall
I mos jane ne vend te huaj

Refrain :
O kurbet
o kurbet
Një jetë të tërë
posht’ e përpjetë
Kurbetlli mbeti
emri
Dhe kur vimë
edhe kur vemi

Edhe pak prokopi I pasuri ama c’pasuri
Se gezoji
nje here ne vit per dy dite ne shqiperi
Ah edhe pak prokopi I pasuri ama c’pasuri
Se gezoji nje here ne vite per dy dite ne shqiperi

Refrain :
O kurbet o
kurbet
Një jetë të tërë
posht’ e përpjetë
Kurbetlli mbeti
emri
Dhe kur vimë
edhe kur vemi

Dhe me luge
dhe me lug floriri le te hash nje jete
Epo gurbeti
Gurbeti vellezer ngelet prap gurbet

Refrain :
O kurbet o
kurbet
Një jetë të tërë
posht’ e përpjetë
Kurbetlli mbeti
emri
Dhe kur vimë
edhe kur vemi

DËRGOI: