TEKSTESHQIP

Saranda
Gezuar
Lyrics

Ref.
Gëzuar o miq të vij
këngët plakut në fëmijë
vet gëzime lumturi
të kemin për unë për shtëpi (2x)
GËZUAR

Gëzuar gëzuar
që të gjithë gëzuar
dhe kur ta pimë dollinë
përshëte lumturinë (2x)

Ref.
Gëzuar o miq të vij
këngët plakut në fëmijë
vet gëzime lumturi
të kemin për unë për shtëpi (2x)
GËZUAR

Një ditën urime
për një mijë gëzimet
detit dhe zemrat plot
dashurinë dhe jo lotë (2x)

Ref.
Gëzuar o miq të vij
këngët plakut në fëmijë
vet gëzime lumturi
të kemin për unë për shtëpi (2x)
GËZUAR

Ref. (2x)
Gëzuar o miq të vij
këngët plakut në fëmijë
vet gëzime lumturi
të kemin për unë për shtëpi
GËZUAR (2x)

DËRGOI: