TEKSTESHQIP

Semi Jaupaj
Vetem
Lyrics

Te mendoj si ne fillim..
Ke qene mburoje ,me dhe besim..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Dhe pse dua te jesh si ne fillim..
Por une tani nuk shoh me kthim..
A ka me kthim?
A ka me kthim?
A ka me kthim?
A ka me kthim?

Vetem,vetem sndej asgje,jam
Vetem,vetem kam menduar pafundsin..
Eja dhe
me merr,me merr mos me ler
Vetem,vetem merrem dhe me co ne pafundsi..
Dua qe te jem gjithmone me ty..
Jam aty ku me le vetem..

Du ate di se ku gaboj..
Nuk gjej guximin te harroj..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Ndjek cdo hap dhe vij tek ti..
Dhe cdo ndjenje me con tek ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..
Je vetem ti..

Vetem,vetem sndej asgje,jam
Vetem,vetem kam menduar pafundsin..
Eja dhe
me merr,me merr mos me ler
Vetem,vetem merrem dhe me co ne pafundsi..
Dua qe te jem gjithmone me ty..
Jam aty ku me le vetem..