TEKSTESHQIP

Shaqir Cërvadiku
Premtimi
Lyrics

Lamtumir kur i thash nanes
Nje got uj me dha per drit te hanes
Pije bir ujt e kesaj toke
Se te kthen prap te kjo voter

Mos me qaj oj nane
Jo-jo mos me qaj
Nese nuk te kthehem
Ti as zi mos mbaj

Nje premtim qe e kam dhan
Si dy syt po e ruj oj nane
At premtim nuk e harroj
Larg Kosoves smund te jetoj

Mos me qaj oj nane
Jo-jo mos me qaj
Nese nuk te kthehem
Ti as zi mos mbaj

Vi ti puthi gur e dhe
Ne vendin tim ku kam le
Dua te dal ne Dardani
Nje kafe me shok ta pi

Mos me qaj oj nane
Jo-jo mos em qaj
Nese nuk te kthehem
Ti as zi mos mbaj

DËRGOI: