TEKSTESHQIP

Sheila Haxhiraj
Dashnia
Lyrics

Me pershendete si çdo mengjes
Po nuk erdhe si çdo dite
Nuk e di pse ende pres
Dhe pse ka kalu nje vit

Shiu xhamin rreh pa shpirt
Pritja zemren po ma ngrin
Loti fundit nga syte ra
Kur me tjetren t'pash ne krah

Ref (2x)
#Per ty cfare eshte dashnia
Dil para syve t'mia
A ke guxim te ma thuash

Ku mbet per ty dashnia
Po ndjenjat e mia
S'dite kurre te me duash #

Me lot te thare duke lotuar
Jetova vujtjen pa mbarim
Edhe pse vone e kam kuptuar
Dashnia jone ish fund pa fillim

Shiu xhamin rreh pa shpirt
Pritja zemren po ma ngrin
Loti fundit nga syte ra
Kur me tjetren tpash ne krah

Ref (2x)
#Per ty cfare eshte dashnia
Dil para syve t'mia
A ke guxim te ma thuash

Ku mbet per ty dashnia
Po ndjenjat e mia
S'dite kurre te me duash#

........................
Ref fundit (2x)
Per ty cfare eshte dashnia
Dil para syve t'mia
A ke guxim te ma thuash

Ku mbet per ty dashnia
Po ndjenjat e mia
S'dite kurre te me duash

DËRGOI:
INFO
Për tu parë edhe përtej tingujve, projekti muzikor vjen para shikuesve i realizuar në sferën vizuale edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 5 Maj 2017.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200