TEKSTESHQIP

Stresi
Mafia
Lyrics

Intro]
Yeah
It's yo' boy, bad-boys for life
Haha
Ey, yo Engli tell 'em
(Brr)
Ja

[REF.:]
Rrethi i gjon si me kon mafia (Mafia)
Fare për pare jam manjak (Manjak)
E nëse do me kon me mu pritëm pak (Pak)
Se jam i nxon, amo kthena prap (Prap)
Rrethi i gjon si me kon mafia (Mafia)
Fare për pare jam manjak (Manjak)
E nëse do me kon me mu pritëm pak (Pak)
Se jam i nxon, (Yo) amo kthena prap (Prap)

Look, mëso të vlersosh atë që ke
Përpara se koha të mësoj të vlersosh atë që kishe
Ja nisa me knu me 500, tash jan shum 1000she
As vet se di, po ti ku ishe?
Sbesove mu, e tash po do me nejt me mu
Ondra jeme realitet dhe koha e ka tregu
Hala jam ktu, (Heh) edhe sa të du
(Amo dije se kët pun e-e-e-e-e-e-)

[Pre-Chorus 1]
E boj me pasjon, nuk e di se ça thon
Tu xhiru miliona, milona deri natën von
(E kta veç folin, i lam le të folin)
(Haha, amo sen sbojn)

[REF.:]
Rrethi i gjon si me kon mafia (Mafia)
Fare për pare jam manjak (Manjak)
E nëse do me kon me mu pritëm pak (Pak)
Se jam i nxon, amo kthena prap (Prap)
Rrethi i gjon si me kon mafia (Mafia)
Fare për pare jam manjak (Manjak)
E nëse do me kon me mu pritëm pak (Pak)
Se jam i nxon, amo kthena prap (Prap)

DËRGOI: