TEKSTESHQIP

Syndrom
Mos Harro
Lyrics

Prap i kerkova syte e tu si qiell
Vetem enderra tani me ndihmoj afersine ta ndjej
A te kujtohet kur me pate thene
Se un dhe ti do te jemi bashk sa te kete diell dhe hene
A do te me kthehesh ti une dua ta di
A do te shoh edhe nje here

Kur asgje nuk te shkon
Kur nata te mashtron
Mos harro dikush ne ty mendon
Kur qdo rruge qe mer te mbaron ne terr
Mos harro dikush ne ty mendon
A te kujtohet
kur me pate thene
Se un dhe ti do te jemi bashk sa te kete diell dhe hene
A do te me kthehesh ti une dua ta di
A do te shoh edhe nje here

Kur asgje nuk te shkon
Kur nata te mashtron
Mos harro dikush ne ty mendon
Kur qdo rruge qe mer te mbaron ne terr
Mos harro dikush ne ty mendon

A do te me kthehesh ti une dua ta di
A do te shoh edhe nje here
Kur asgje nuk te shkon
Kur nata te mashtron
Mos harro dikush ne ty mendon
Kur qdo rruge qe mer te mbaron ne terr
Mos harro dikush ne ty mendon

Kur asgje nuk te shkon
Kur nata te mashtron
Mos harro dikush ne ty mendon