Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tefta Tashko Koço

Dërgo një album »

Tefta Tashko Koço - Tefta Tashko KocoTefta Tashko Koço - Këngë Lirike Qytetare Shqiptare Dhe Repertor Klasik (2005)Dërgo një album »

Komente 0