TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
Plaget E Mija
Lyrics

Koh e gjat shum ka kaluee une vuj ne vetmi
Mallkoj veten dhe te gjitha qe ti fala ty
Mu betove me premtove nuk te nderroj me asgja
mu largove e me harrove e me le tuj qa

Ref.2
Plaget e mijaa si sheroj ne vetmii nuk mundd tjetoj pa tyy
plaget e mijaaa si sheroj ne vetimiii nuk mund te jetoj pa ty

Mu betove me premtove nuk te nderroj me asgja
mu largove e me harrove e me le tuj qa

Ref.2
Plaget e mijaa si sheroj ne vetmii nuk mundd tjetoj pa tyy
plaget e mijaaa si sheroj ne vetimiii nuk mund te jetoj pa ty

Mu betove me premtove nuk te nderroj me asgja
mu largove e me harrove e me le tuj qa

DËRGOI: