TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
A Thua Enderr Ishe Ti
Lyrics

Në mendjen time shpaloj kujtimet një nga një , në njërë nga ato e gjej tregimin per ty, a thua ku je tii, a thua ëndërr ishe ti

heeej me mundon kujtimi për ty netet pa ty më jan te gjata dhe pa fund, i ngjaj udhtarit qe ec dhe s"mbrrin askund

athua ku je ti a thua ëndërr ishe ti

(2x)heeej me mundon kujtimi për ty më mundon ky kujtim kur më bie ndërmend se isha ti ne shpirtin tim ,ky kujtim me mundon kur më bie ndërmend se te kaluarës i takon

DËRGOI:
INFO
Kënga është orkestruar nga Ilir Osmani.