TEKSTESHQIP

TNT
Loçka
Lyrics

Sikur t'a kisha pran meje
Ndryshe do t'ishte
Sikur t'i kthehej folesë
Plagës në zemër

Loçkë, loçkë e para më ishe, loçkë
Loçkë, loçkë të parin më kishe, loçkë

Unë për ty vuaj në jetë
Dhe k'saj do t'i mbetëm
Shpresa është pronë e imja
Ti do t'më kthehësh

Loçkë, loçkë e para më ishe, loçkë
Loçkë, loçkë të parin më kishe, loçkë

DËRGOI: