TEKSTESHQIP

TNT
Kujtimet
Lyrics

Si nje hije u trete dhe shkove
Zemren time pse e harrove
Pse ne shpirt, ti me lendove oooohh
M’ ishe e vetmja qe dashurova
Veç me ty pata aq gezime
Tash k’to dite jane plot pikellime ooooohh

Mos me ler me ne k’to mundime
Kthemi prap ato kujtime oooooooh
Ç’faj i patem ne ketij Zoti
Qe ne vetmi po na shkon motii oooh

Si nje hije u trete dhe shkove
Zemren time pse e harrove
Pse ne shpirt ti me lendove oooohh
M’ ishe e vetmja qe dashurova
Veç me ty pata aq gezime
Tash k’to dite jane plot pikellime ooooohh

Mos me ler me ne k’to mundime
Kthemi prap ato kujtime oooooooh
Ç’ faj i patem ne ketij Zoti
Qe ne vetmi po na shkon motii oooh

DËRGOI: