TEKSTESHQIP

Trampolinë
Njeri (Këngë E Kotë)
Lyrics

[2x]
Njeri
Viktimë e përhershme
Kur do të ngritesh
Kur do ta heqësh atë grim
Lëmosha
Askund s'të çon
Nëse nuk e zen gjahun
Ty të mbeten veç eshtrat (o as eshtrat)

Nuk e di ku mendon t'shkosh me këtë
Përtacia vetëm të bën dëm
Se sytë e tu të vuajtur nuk mashtrojnë gjatë
Do t'vijë dita kur toka do t'kthehet mbrapsht
Do të mbetesh braktisur
Do të vdesësh urie
E unë do të vras
Dhe ne

Njeri
Viktimë e përhershme
Kur do të ngritesh
Kur do ta heqësh atë grim
Lëmosha
Askund s'të çon
Nëse nuk e zen gjahun
Ty të mbeten veç eshtrat (o as eshtrat)

Nuk e di ku mendon t'shkosh me këtë
Përtacia vetëm të bën dëm
Se sytë e tu të vuajtur nuk mashtrojnë gjatë
Do t'vijë dita kur toka do t'kthehet mbrapsht
Do të mbetesh braktisur
Cipridon cullak
E unë do të vras
Dhe ne do të ngritemi mbi eshtrat tua
Ku i ke tani këngët e lavdisë
Trim si duket nuk kishte fare
Ti je veç 1 hiçgjë
Kënga ime është fare e kotë

DËRGOI: