TEKSTESHQIP

Trampolinë
Të Dy
Lyrics

Ndonjëherë m'duket se s'të njoh
Shoh ata sy të dëshpëruar
Ndjenjë vetmie më kaplon
Ndjenjë vetmie dhe s'më lëshon

Të dy mund të shkojmë
Të dy, të shkojmë gjithkund
Të dy mund të shkojmë
Të dy... o të shkojmë gjithkund

Ç'do nga unë nuk e di
Mos do të luaj me ty
Apo do të largohem
Mos largohet ajo fytyrë

Hapi sytë, shtrima dorën
Ndjeje mirë zemrën time
Ndjeje mirë dhe mendo
Ndjeje mirë dhe kurrë mos e lësho

Të dy mund të shkojmë
Të dy, të shkojmë gjithkund
Të dy mund të shkojmë
Të dy... o të fluturojmë

DËRGOI: