TEKSTESHQIP

Trio Rona
Stuhija
Lyrics

Uuuuuu, stuhija
Uuuuuu, stuhija

Flokët e shprishura nga era fërf’llojnë
Buzët e lagura nga shiu kërkojnë
Një ëndërr që kaluam
Uuuuuu uuuuuuuu
U takuam me rastësi
(A thua) ku gabuam nuk e di
Më nuk isha unë
Dhe nuk ishe ti
Pse gjithmonë në jetë kështu ndodhë
Kur fërfëllon stuhia
Kthen agimet që i kem’ lënë
Hiri i lashtësisë kalon

Por në moment më vie më mbërthen stuhia
Stuhia stuhia
Pluhuri i harresës fërfëllon
Pse ndodhë gjithnjë në fund mbetet dashuria
Tash kuptova se unë kurrë nuk mund të t’harroj

Uuuuuu, stuhia

Flokët e shprishura nga era fërf’llojnë
Buzët e lagura nga shiu kërkojnë
Një ëndërr që kaluam
Uuuuuu
(Kaluar) heshtja jote është stuhi
S’të ka hije loti në sy
E fjalët qe s’i thamë
Në heshtje ngrenë dolli

Pse gjithmonë në jetë kështu ndodhë
Kur fërfëllon stuhia
Kthen agimet që i kem’ lënë
Hiri i lashtësisë kalon

Por në moment më vie më mbërthen stuhia
Stuhia stuhia uuuuu
Pluhuri i harresës fërfëllon
Pse ndodhë gjithnjë në fund mbetet dashuria
Tash kuptova se unë kurrë nuk mund të t’harroj

Uuuuuu, stuhia
Uuuuuu, stuhia, stuhia uuuuu

DËRGOI: