Valentina Llapri

Thënie nga Valentina Llapri

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Valentina Llapri

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Eshtë një fill, një fill shpirtëror Mes Universit dhe perceptimit tonë.
   aforizma
  0
  870
 • 2021-04-20 17:50:31
  E verteta nuk vdes kurre.
   aforizma
  0
  864
 • 2021-04-20 17:51:20
  Mos u orvat gjithe jeten per te gjetur lumturine tek tjetri, ajo eshte brenda dhe vetem brenda teje, kerkoje, shtrengoje, gjeje!
   aforizma
  0
  864
 • 2021-04-20 17:52:05
  Kur je e qete brenda ne shpirt, lumturia eshte e pafundme.
   aforizma
  0
  864