TEKSTESHQIP

Valentino Mitaj
Cike Shqiptare
Lyrics

Hajde sot hajde sot e vallzo me ne
bukuroshe shqipetare ma e mira je

Mos me thuaj vdes per mua se nuk te besoj
ti e din sa fort te dua vec per ty un rroj
un te ndjek nga pas si hije
por nuk te kap dot kur kam mall dhe ti me fshihesh
me ndihmo o Zot

Hajde sot hajde sot e vallezo me ne
bukuroshe shqipetare
ma e mira je
Hajde sot hajde sot e vallezo me ne
bukuroshe shqipetare ma e mira je

Ta bej dasme si verdane shpirtin si tupan
je e bukur çike Shqiptare zemren ta kam dhan
un te ndjek nga pas si hije
por nuk te kap dot kur kam mall dhe ti me fshihesh
me ndihmo o Zot

Hajde sot hajde sot e vallzo me ne
bukuroshe shqiptare ma e mira je
hajde sot hajde sot e vallzo me ne bukuroshe shqiptare
ma e mira je

Hajde sot hajde sot e vallzo me ne
bukuroshe shqiptare ma e mira je
hajde sot hajde sot e vallzo me ne
bukuroshe shqiptare ma e mira je

DËRGOI: