Vaso Dushi

Thënie nga Vaso Dushi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Vaso Dushi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 16:22:20
  Gruas,si dallgës në det, shumë s'duhet ti besosh. Herë të mban përpjetë dhe herë të fundos!
   aforizma
  1
  925
 • 2022-11-21 14:39:39
  Të shumta qenë gratë, që një poet vargje iu thurri nëpër shkrime...! Njoha vec një grua në jetë- Nënën time!
   aforizma
  0
  379
 • 2022-11-15 12:01:44
  S'i jam përkulur hasmit, Krenar,kam ecur drejt! Por përpara fatit, Duart ngrita përpjetë!
   aforizma
  0
  343
 • 2022-11-21 14:40:58
  Në mend, më vijnë shumë gjëra nga kohë të largëta shumë... Kanë perënduar të tëra. Po perëndoj edhe unë...
   aforizma
  0
  331
 • 2022-11-27 19:18:21
  Përmbys po më gjetën, sipër shtratit fajtorin, do e kërkojnë kot. S'kam pasur armik tjetër, përvec fatit. Edhe pse të liq njoha plot!
   aforizma
  0
  329