TEKSTESHQIP
Vedat Ademi
Më Mashtruan Sytë
Flag ShqipShqip
Shikimi yt zuri vend në zemër
Zuri rrenje thellë tani jo se shkul me dot
Zuri brenda meje një ndjenjë pa emër
Që shumë lehtë ti e braktise sot

Më bëre të dua duke e ditur
Që dhe ti ndjeje dicka për mua
Më le në prag të zemrës duke pritur
Të dëgjoja zërin duke thënë të dua

(Ref. 2x)
Gënjeshtare je, genjejnë ata sy
Përse nuk më the, luaj dhe unë me ty
Por dhe ti gaboje, gënjeje veten tënde ....

Shikimi yt zuri vend në zemër
Zuri rrenje thellë tani jo se shkul me dot
Zuri brenda meje një ndjenjë pa emër
Që shumë lehtë ti e braktise sot

(Ref. 2x)
Gënjeshtare je, genjejnë ata sy
Përse nuk më the, luaj dhe unë me ty
Por dhe ti gaboje, gënjeje veten tënde ....

Shikimi yt zuri vend në zemër
Zuri rrenje thellë tani jo se shkul me dot
Zuri brenda meje një ndjenjë pa emër
Që shumë lehtë ti e braktise sot
Me Han Enganado Esos Ojos
Flag SpanjishtSpanjisht
tu mirada ha tomado un lugar en mi corason
y no lo puedo arranchar
ha creado un sentimento sin nombre
que muy facilmente tu abandonaste hoy

me hiciste amarte sabiendo
que tu sentias algo por me
me dejaste esperandote en el de mi corason.
escuchar tu vos dirme te amo

mentirosa,tu es.
enganan esos ojos
porque no me dijiste
que stoy juegando contigo

tu mirada ha tomado un lugar en mi corason
y no lo puedo arranchar
ha creado un sentimento sin nombre
que muy facilmente tu abandonaste hoy

mentirosa,tu es.
enganan esos ojos
porque no me dijiste
que stoy juegando contigo

tu mirada ha tomado un lugar en mi corason
y no lo puedo arranchar
ha creado un sentimento sin nombre
que muy facilmente tu abandonaste hoy