TEKSTESHQIP
Veronicas
All I Have
Flag AnglishtAnglisht
I was missing you
You were miles away
He was close to me
I let him stay
Then I closed my eyes
He almost felt the same
But when the morning broke
I cried out your name

If I'd only known
It would break us
I'd have done anything just to save us

'Cause you're all I have
When the world comes down on me
You're the one I love
And I'm begging you to see
You're all, you're all, you're all I have
You are, you are the one I love
You are, you are, you're all I have

You've forgiven me
But it doesn't change
The guilt I feel when you mention his name
No more innocence
How to trust again
Wanna believe that you won't do the same

And every time we fight
We're gettin' closer
I slowly die inside
I'm scared it's over

'Cause you're all I have
When the world comes down on me
You're the one I love
And I'm begging you to see
You're all, you're all, you're all I have
You are, you are the one I love
You are, you are, you're all I have

Your love for me was always there
Maybe too much for me to care
Now that I know I messed it up
I'd give my all to take it back

'Cause you're all I have
When the world comes down on me
You're the one I love
And I'm begging you to see
You're all, you're all, you're all I have
You are, you are the one I love
You are, you are, you're all I have
Cdo Gje Qe Kam
Flag ShqipShqip
Ishe duke me munguar ti
ti ishe milje larg
ai ishte afer meje
e lashe ate te rrije
Atehere mbylla syte
ai gati u ndie njejt
Po kur mengjesi u thye
qava ne emrin tend

po ta dija qe..
do na ndante
do te beja gjithecka te ruaj ne te dy,,,

sepse ti je gjithecka qe kam
kur bota permbyset mbi mua
ti ai qe e dua
po kerkoj qe ta dish ti
ti je , ti je cdo gje qe kam
ti je ti je ai qe du-a
ti je ti je gjithecka qe kam...

Ti ma fale mua
por kjo nuk nderron asgje
fajesia qe ndjej kur emrin e tij ti e permend
S'ka pafajesi me
si t'besoj perseri
si te besoj kur ti s'do besh gjene e njejte

Cdohere qe grindemi
behemi me te afert
une brenda vdes ngadale
frikesohem mos ka perfunduar

se ti je cdo gje qe kam
kur bota permbyset mbi mua
ti je ai qe e dua
dhe kerkoj qe ta dish ti

ti je ti je cdo gje qe kam
ti je ti je ai qe du-a
ti je ti je cdo gje qe kam..

Dashuria yte ishte per mua gjithemone ketu
ndoshta shume qe une te kujdesem
e di se e kam felliqur shume
dhe do jepja gjithecka te largoj ate qe be-ra

se ti je cdo gje qe kam
kur bota permbyset mbi mua
ti je ai qe e dua
dhe kerkoj qe ta dish ti

ti je ti je cdo gje qe kam
ti je ti je ai qe du-a
ti je ti je cdo gje qe kam..