TEKSTESHQIP

Vikena Kamenica
S'mendoja
Lyrics

S'mendoja ta doja,
me zemer si te vegjlit kaqe shume;
ta shihja per cdo nate edhe ne gjume,
s'mendonja, s'mendonja.

Kur ishe, larg meje,
kujtimi yt o djal’ ma ndizte gjine;
dhe malli vec ma shtonte dashurine,
per mikun e dashur.

Te desha, te dua....
ashtu si kurr' ne jet' s'kam dashuruar;
i dashur, per mua,
je shok i mir' dhe krah i fort' mbi `dhe.
Degjoje, degjoje,
se si bucet per ty sot kenga ime;
per ty qe i fal k'saj zemre vec gezime,
degjoje, degjoje.

E vitet do shkojne,
te vegjlit do ta mbushin shtepine;
e ti a do tregosh per dashurine,
per jeten e lumtur.

Te desha, te dua...
ashtu si kurr' ne jet' s'kam dashuruar;
i dashur, per mua,
je shok i mir' dhe krah i fort' mbi dhe.
Degjoje, degjoje,
se si bucet per ty sot kenga ime;
per ty qe i fal k'saj zemre vec gezime,
degjoje degjoje....

DËRGOI: