TEKSTESHQIP

Vikena Kamenica
Per Ty Celin Mijera Mengjese
Lyrics

Lalalalalalalalalalalalalalalala
Shoh fusha dhe male
Qe mbajne enderrat shqipetare
Ja atje rinine e nisen
Dhe ndezen vrullet djaloshare
Me zjarr te pashuar
Qe ti ne gji na ndeze
Ne me kenge perhere u zgjuam
Dhe celen mijera mengjeze

Ref. Ditet tona perhere na ftojne
Shoh agimet qe po vijne
Ne cdo gje me te bukuren tonen
Kemi bere dhe ne rini
Ne cdo gje me te bukuren tonen
Kemi fal dhe dashuri
Laalalalalalalalalalalalala

Ti vetem na thirre
Dhe ne kemi vrapuar
Dhe ne shtigjet qe na nise
Per ty kurre ne s’fluturuam
Me zjarr te pashuar
Qe ti ne gji na ndeze
Ne me kenge perhere u zgjuam
Dhe celen mijera mengjeze

Ref. Ditet tona…………………
Lalalalalalalalalalala

DËRGOI: