TEKSTESHQIP

Visar Rexhepi
Tirana, Shkupi
Lyrics

Ishte nga ditet me te bukura
Edhe pse pa pushim binte shi
Ndoshta me t'bukura per mua
Sepse un te njoha ty
2x

Un nga Shkupi kisha ardhur
Tiranen se kisha pare
Mu duk qyteti, nga syt e tu te bukur
jo ne shqiponja

A esht vall dashuri? 2x
Shpresoj por jo, s'e di
Porse Shkup edhe Tiran per ne jan o kaq pran
2x

Sa pak nga ato caste, ne folem bashk
Por sa shum ne lam pa fjal
dhe kur dua ti shrengua
u larguam por su ndam
ne tani me letra flasim
dhurojm puthje ne telefon
o minutat sa shpejt ato rendim
zemra ndizet e emocion

A esht vall dashuri? 2x
Shpresoj por jo, s'e di
Porse Shkup edhe Tiran per ne jan o kaq pran
2x

DËRGOI: