TEKSTESHQIP

Vllezerit Bajra
Në Një Kullë Kosove
Lyrics

Ne nje kull tkosoves tymone oxhaku..
Me nje nuse tre pongzohet konaku.
Po bohet at nat dasem pa daulle
Kur trokiten plumbat nder te asaj kulle.
Dhandri ne at nat se perqafoj nusen
Se zemra i thoshte o qe ta merrte pushken.
Pershendeti nusen neper at errsir
Nvend te mirseardhjes nai tha lamtumir.
Per 1 nat u bo dhanderr dhe ushtar
E kish thirr Kosova ne dasmen e saj
Dy dasma i boni at nat kulla e tij
Njanen per dy zemra, tjetren per liri.
Le nusen e re ne at kull prej guri
Se e priste shqipja o ne mes te flamurit
Per 1 nat u ba dhanderr edhe krush
E bashkoj zemren trimi veq me pushk.
Per 1 nat u ba dhanderr e ushtar
E kish thirr Kosova ne dasmen e saj
Dy dasma i boni at nat kulla tij
Njanen per dy zemra e tjeren per liri...e tjetren per liri.