TEKSTESHQIP

Vllezrit Susuri
Dashuri Me Hile
Lyrics

me kan thane
se nuk je e sinqert
me kane thane
se je shum e padrjet
veshet i mbylla
dhe askend se n'degjova
viktima e rradhes
per ty une qellova¨

ndoshta me zemer
ti mu nuk me deshte
ndoshta me hile
edhe me buzeqeshe
si nuk pate pak meshir
kur gjith me ty kam cen i mir

ndoshta dhe puthjet tua
ishin mashtrime
genjeshtra e trillime
castet intime
e une i mjeri hiq pa sherr
gjithmone me ty kam cen fer

me kan thane
se nuk je e vertet
me kan thane
genjen sa her ce flet
veshet i mbylla
dhe askend se n'degjova
viktima e rradhes
per ty une qellova¨

ndoshta me zemer
ti mu nuk me deshte
ndoshta me hile
edhe me buzeqeshe
si nuk pate pak meshir
kur gjith me ty kam cen i mir

ndoshta dhe puthjet tua
ishin mashtrime
genjeshtra e trillime
castet intime
e une i mjeri hiq pa sherr
gjithmone me ty kam cen fer

DËRGOI: