TEKSTESHQIP

Xhemil Salihu
Ah Moj Dashnie
Lyrics

Ofofofof foofofofof aman aman
Si kandil po digjem, po rri ne vetmi
More rrugen e gabuar, m'thae lamtumir, m'thae lamtumir
Si kandil po digjem, po rri ne vetmi
More rrugen e gabuar m'thae lamtumir,
Si kandil po digjem, po rri ne vetmi
More rrugen e gabuar, m'thae lamtumir,

Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je
Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je

Lamtumir kur me thave, zemra m'dish mu qa
ashtu shpirtin me thot, jo zdu me u nda
Lamtumir kur me thave, zemra m'dish mu qa
ashtu shpirtin me thot, jo zdu me u nda

Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je
Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je

Tash ma dhe helmi, m'helmon per gjithmon
Si me thua lamtumir, shum ti po gabon
Tash ma dhe helmi, m'helmon per gjithmon
Si me thua lamtumir, shum ti po gabon

Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je
Ah moj dashnie, ke shti merzie
Oh po te lyp zemra moj ku je

DËRGOI: