TEKSTESHQIP

Xhemil Salihu
Mos Trazo Plagen E Vjeter
Lyrics

Qenke zjarm dhe helmi zi
si premtove ne dashuri
dojshe zemren mema fal
dhe u largova ti pa fjal.

refreni

Mos trazo plagen e vjeter
mle rahat tash du ni qeter
mos trazo zjarrin ne zemer
shko dashuro tash ni qeter
mos trazo plagen e vjeter
mle rahat tash du ni qeter
mos trazo zjarmin ne zemer
shko dashuro tash ni qeter.

Nuk mashtrohem me dy fjal
qe te filloj nje loj me zjarr
deshe mem kall si barut
tash perkulesh e me lut.

DËRGOI: