Xhenc Bezhi

Thënie nga Xhenc Bezhi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Xhenc Bezhi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-12-12 08:20:12
  Edhe nga librat si nga kërpudhat mund të helmohesh, po gabove në përzgjedhjen e tyne.
   aforizma
  1
  736
 • 2022-08-31 15:15:35
  Ma keq asht mos me pas opozitë, se të paaftit në pozitë.
   aforizma
  0
  472
 • 2022-09-06 12:54:46
  S'bahesh burrë tuj e trash zanin.
   aforizma
  0
  467
 • 2022-09-14 10:19:03
  Edhe në jetë si në vozitje, një sekondë gjumë mund të na nxjerrë nga rruga.
   aforizma
  0
  456
 • 2023-01-13 20:23:34
  Ta pastrojmë shpirtin prej barishteve të egra.
   aforizma
  0
  334
 • 2023-04-06 11:04:46
  Ata që lanë gjurmë, dhe ata që gjejnë gjurmë, kanë rrah të njëjtën rrugë.
   aforizma
  0
  251
 • 2023-08-31 15:37:53
  Dikush midis parajse gjen një copë ferr. Dikush midis ferrit gjen një copë parajsë.
   aforizma
  0
  102
 • 2023-09-20 08:10:24
  Disa njerëz gënjejnë aq bukur sa jo veç të tjerët, po edhe ata vet fillojnë me besue se janë të vërteta.
   aforizma
 • 2023-11-09 15:52:31
  Shqiptari asht si breshka; po u rrotullue njëherë, e ka të vështirë me u kthye mbarë.
   aforizma
 • 2023-12-04 10:42:51
  Mendja dhe këpucët e mëdha ta ndalin vrapin.
   aforizma