TEKSTESHQIP

Zani Band
Atje
Lyrics

Me prit atje ku nata shuhet,
ne e ndezim perseri
Me prit atje ku asgje s’duket,
ku shohim veten une dhe ti

Me prit atje ashtu e buzeqeshur
Ti me jep mu kaq shum drite
Me le pa frym ti ben cudi
Jeta behet si nje grimce

Ref
Atje ku trupat tane preken
Atje ku ne presim diellin
Atje ku shpirtrat puthin qiellin,
Qiellin qiellin qiellin

Me prit atje ashtu e buzeqeshur
Ti me jep mu kaq shum drite
Me le pa frym ti ben cudi
Jeta behet si nje grimce

Ti je gjeja me e mire
Qe me ke ndodh ne jete
Ti je gjeja me e shtrejt
Qe me ke ardhur ne jete
INFO
Këngës i janë përshtatur vargjet nga vetë këngëtarët.