TEKSTESHQIP

2Ton
Shqipe
Lyrics

REF. 2x:
Shqipe deri n’dhe
shqipe deri n’dhe
qdo shpi n’TT
qdo shpi en TT
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh

Kerre t’mira, femna t’mira
gjithka bina n’sy
kesh n’paris bona lek
e sot jom kthy
a n’prishtin a n’tiron
ku na lyp ne na gjan
n’daq me t’mir n’daq
me t’keq ktu na gjan
...
...

REF. 2x:
Shqipe deri n’dhe
shqipe deri n’dhe
qdo shpi n’TT
qdo shpi en TT
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh
e din qysh kerset
si gjakun me na nxeh
INFO
Për tu parë edhe përtej tingujve, produkti muzikor erdhi para publikut i realizuar nga ana vizuale me një klip muzikor, produksionin e të cilit e punoi Melodi Studio, ndërsa për regjinë u kujdes Tomas Kuci. Videoklipi u publikua me datë 26 Nëntor 2021. Vijën melodike dhe tekstin e realizoi vetë artisti, kënga vjen me arranzhim nga ERO (Eroll Osmani), ndërsa produksionin e kreu Metro Music.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200