TEKSTESHQIP

2Ton
Dashni E Jona
Lyrics

Per ty, per ty kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq edhe niher me t'pa

Dikur ti per mu ke luit
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

Per ty, per ty kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq edhe niher me t'pa

Dikur ti per mu ke luit
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

No dy m'vien me t'sha
Tre tjeter kishe pa
Kater ora jasht hala

Veq po lutna mos me t'pa ma Ti per mu edi na mashum
Mos mu thy

Se per mos met pa tu kajt
Doren tjetrit duja

Dashni e jona
Dashni e jona

Ti per mu jo nuk harohesh
As un per ti nuk harona

Se nuk gjen si une
As nuk e she kerkun

E gova gati per ty
Meniher me e gjujt plum
Hah

Per ty, per ty kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq edhe niher me t'pa

Dikur ti per mu ke lujt
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

Per ty, per ty do kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq edhe niher me t’pa

Dikur ti per mu ke lujt
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

🎶

E di t’dridhet buza
E di t’dridhet zoni
E di sikur un ty sta ka ter asnjoni

Qysh i patem andrat
Nuk na eci plani
Nuk na eci fati ti ti

Dashni e jona
Dashni e jona

Ti per mu nuk harohesh
As une per ti nuk harona

Si nuk gjen si un
As nuk e she kerkun

E qova gati per ty
Meniher me gjujt plum
Hah

Per ty, per ty kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq niher me t’pa

Dikur ti per mu ke lujt
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

Per ty, per ty kisha gjujt
Per ty, per ty kisha vra
Veq niher me t’pa

Dikur ti per mu ke lujt
Tash po lun mas tjeter kujt

Ah ti zemren ma ke vra

🎶

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor vjen në tregun e gjerë të muzikës i realizuar në spektrin vizual edhe me klip muzikor, i cili u publikua më 4 Gusht 2023. Melodia dhe teksti e përshtati vetë artisti, ndërsa arranzhues i muzikës dhe studio producenti është Nego.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200