TEKSTESHQIP

Adea Pula
2 Dhe 2 Bejn 3
Lyrics

Aj,aj jo mos me pyet mua
Aj,Aj jo dje nuk kam mesuar
Aj,aj jo turpi seq me kapi
Aj,aj jo do ja fusi vrapit

Me fal,faleni ju lutem
Me fal,lotet spo i ndal
Me fal e kuptoj gabimin
Po te lutem o mesuese ti me fal me fal

Mos me pyet per ushtrime
Dituri e vizatime
Une te premtoj se do mesoj
Pas kendimit u harrova fjalt e mamit si degjova
O kam gabuar e kuptoj

Me fal,faleni ju lutem
Me fal,lotet spo i ndal
Me fal e kuptoj gabimin
Po te lutem o mesuese me fal me fal
Ref. 2
Mos me pyet per ushtrime
Dituri e vizatime
Une te premtoj se do mesoj
Pas kendimit u harrova fjalt e mamit si degjova
O kam gabur e kuptoj

Aj,aj jo sa e zgjuar jam
Aj,aj jo gjitha n'mend i kam
Aj,aj jo e mesova dje
Aj,aj jo 2dhe 2 bejn 3

Me fal,faleni ju lutem
Me fal,lotet spo i ndal
Me fal,e kuptoj gabimin
Po te lutem o mesuese me fal me fal

DËRGOI: