TEKSTESHQIP

Adea Pula
Ati Im
Lyrics

Ati im tani e ndjej si munda un te ezistoj, pa te te njohur ty o zot, dhe vullnetin tend por un tani jam fmija yt dhe ne familje tende jam dhe un me frik zdo te kem se ati im ti je pran mejeeeeeee un do te thur lavde un do te thu lavde une do te thurr lavde ne perjetsi ii iiiiiiiii un do te thur lavde un do te thu lavde un do te thu lavde ne peretsi... 2x

at ti e krijove kete dit me dsshuri dhe miresi dhe prandaj un ty te duaaaaaaaaaa pa kufiiiiiiii te dua te dua te dua pa kuffiiiiiiii

un do te thurr lavde un do te thurr lavde un do te thu lade ne perjetsiii iii i ne perjetsiiii...

DËRGOI: