TEKSTESHQIP

Adea Pula
Afrikani Tungare
Lyrics

Thëlle ne xhungël ne afrik kishte qen nje djal
e fliste veq nje fjal. Nuk e donte coca colat nuk
i donte fantat i donte elefantat.

Tungare, tungare a tungare kënga ti majike ne
Çdo anë jehontë x2.
Edhe kur donte me dal me
shëtit a tungare i thoshte çdo fëmije bashk me
elefantin ne lum kur notonte a tungare kënges i
afronte.

Tungare, tungare a tungare kënga ti majike ne
Çdo anë jehontë x2.
Se basku me shoket kur
shkonte gjueti a tungare kendonte çdo dite
mëngjes dhe ne mbrëmje dëgjoj muzika a
tungare jehontë gjith afrika.

Tungare, tungare a tungare kënga ti majike ne
çdo anë jehontë x2.
Edhe kur lutej qe te binte shi a
tungare kendonte çdo dite edhe kur lutej shiu qe
te ndalet a tungare nuk ndronte fjalet

Tungare, tungare a tungare kënga ti majike ne
Çdo anë jehontë x4

tungare, tungare a tungare