TEKSTESHQIP

Adelina Spahija
Per Ty
Lyrics

Edhe eshtrat po me qajn,
qajn dhe malet qe na ndajn.
Edhe zogjet mos kendojn,
si ate pranver.

Edhe eshtrat po me qajn,
qajn dhe malet qe na ndajn.
Edhe zogjet mos kendojn,
si ate pranver.

Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.
Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.

Mbrem ne enderr te kam pa,
dhenderr zemer ishe ba.
E une lotet tu i fshi thash lamtumir.

Mbrem ne enderr te kam pa,
dhenderr zemer ishe ba.
E une lotet tu i fshi thash lamtumir.

Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.
Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.

Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.
Per ty per ty, skam gjume ne sy.
Mke borxh ne jet, nje dashuri.
Per ty per ty, skam gjume ne sy.

DËRGOI: